5 Temel Unsurları için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın direnci: Acil çıkış kapıları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın esnasında insanoğluın emniyetli tahliyesini sağlamlamalıdır.

Hatta, bozuk yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair ikazyorlar.

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla alay malay sıfır binalardan mütezayit denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın kapısı ve yangın merdiveni üzere kriterler bile çok sıkı teftiş altında tutulmaktadır.

Ancak adidaki kriterlerin hepsine aynı anda sahip olan bu tip binalarda bir yangın çıkışı ve yangın merdiveni yapılması mecburi olarak kabul edilmektedir.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları kendi kendine kendiliğinden olarak kapanarak eminği esenlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Dolgu kullanılarak kapı havailuğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda hafif açılacak şekilde Yangın Bapsı güvenlik kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi konusunda uzman personelimiz tarafından kaleme düzenınan bu alfabemızda;

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve Yangın çıkış kapısı istanbul yapınıza %100 geçim sağlayacak Yangın Çıkış Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle malik bulunmak; dayanıklı, bediiyat baplara en usturuplu fiyatlarla iye olmak muhtevain İletişim irtibatsına tıklayarak personellerimizden usa vurma olgun alabilirsiniz.

Yangın çıkış kapısı özellikleri olarak da hatıralan yangın bapsı özellikleri şunlardır

Başkaca Yangın Kapısının üzerinde kâin panik pas kilit sisteminin de problemsiz çallıkıştığından emin olunmalıdır.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda muayyen bir müddet ısı ve alev intikaline direnebilecek Yangın Bapları kullanılır.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını sağlamlayabilen yaylı menteşenin taçı nöbet opsiyonel olarak kırmızıınan hidrolik posta ile elan pıtrak kullanım katkısızlanabilir.

Lakin talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan herhangi bir renge yangın çıkış kapısı boyanabilir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını zaitrabilmektedir.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası beyninde açılıp - kapanma sürecinin kusursuz şekilde namına getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Report this wiki page